Innováció a betonépítésben!

Hegesztett háló helyett használj műanyag Beton erősítő szálat

A műanyag szálerősítő termékek innovatív és költséghatékony megoldást jelentenek számos olyan betonmunkához, amely nem igényli statikus mérnök igénybevételét. Könnyen használható, nem igényel különösebb logisztikát a szállítása vagy az elhelyezése, és a hegesztett hálóhoz képest jelentősebb költségmegtakarítást is eredményezhet. Ezért, ha egyszerűbb és olcsóbb betonozási módot keresel a hegesztett háló helyett akkor a Betonszál webshop műanyag szálerősítő termékeit szerezd be.

Olcsóbb és tartósabb megoldás ráadásul sokkal gyorsabban is végezhetsz a betonozással, ha a műanyag betonszálat használod.
A beton makroszál bekeverése a betonkeverőben történik. A makroszálakat általában a beton összetevőivel együtt adagolják a keverőbe, majd az egészet alaposan összekeverik.

A beton makroszál bekeverése előtt fontos ellenőrizni a szálak minőségét és hosszát, valamint biztosítani a megfelelő mennyiségű bekeverést, hogy a makroszálak egyenletesen eloszoljanak a betonban.
A beton makroszál mennyisége a beton minőségétől, az alkalmazás céljától és a szál típusától függ. Általában ajánlott a betonba 1-6 kg/m³ mennyiségű makroszál bekeverése. Azonban fontos megjegyezni, hogy a túlzott makroszál mennyiség a beton szilárdságának és tartósságának csökkenését eredményezheti.

A szálerősítésű betonnál a szálak segítenek megakadályozni a repedések kialakulását már a beton kötési folyamatának elején, és javítják a beton szilárdságát. Ezenkívül a betonszálak használata sokkal simább felületkezelést biztosít az acél megerősítéséhez képest nem korrodálódik, bírja az agresszív vegyi anyagokat és javítja a beton vizzáróságát.